Nyitva tartás

A sportcsarnok 8:00 - 22:00 között tart nyitva, amennyiben van bérlő az adott időszakban.

A nyitva tartás rendezvényekhez igazodva ettől eltérő is lehet.

Érkezés és távozás: az öltözőkulcs és/vagy az öltözőszekrénykulcs kiadása, illetve az öltözők elfoglalása maximum 0,5 órával az igénybevétel előtt lehetséges. Az öltöző elhagyása, illetve a felvett kulcsok leadása legkésőbb az igénybevétel után 0,5 órával lehetséges. A Házirend betartása mindenki számára kötelező!

Terem- és öltözőbérlés

A küzdőtér és egyéb területek bérlése kizárólag előzetes kérelem alapján lehetséges hétközben 9 és 15 óra között személyesen a Tura Városi Sportcsarnokban, a Tura, Hevesy György u. 1/a szám alatt, telefonon a 06-70-797-6481 -es mobil telefonszámon. E-mailben a turaisportcsarnok@gmail.com címen. A kérelmet a tervezett igénybevétel előtt min. 5 munkanappal kell benyújtani.

A sportcsarnok területére való belépés és létesítmény-használat

A sportcsarnok építményének területére, valamint a sportcsarnok ingatlanát körülvevő kerítésen belüli területekre belépni, gépjárművel behajtani, benntartózkodni, és belső áruszállítást végezni csak a KRESZ szabályok betartásával és kizárólag az ott dolgozóknak, bérlőknek, használóknak, illetve javítási-szerelési-karbantartási munkát végzőknek lehet. Nyitvatartási időn kívül, hétvégenként, illetve az éjszakai órákban (22 órától reggel 8 óráig) a benntartózkodás csak előzetes külön engedély alapján megengedett, mely külön engedélyt a sportcsarnok mindenkori üzemeltetője, létesítményvezetője, rendezvényszervezője, valamint Tura Város polgármestere adhat ki.