Sportcsarnokról

Multifunkciós csarnok, mely sport- és rendezvényközpontként működik.

Az épület hasznos alapterülete: 2998,62 m2

A sportcsarnok befogadóképessége: max. 800 fő

A csarnok rendelkezik központi hangosítással.

Küzdőtér:

46 x 26 méter (1276,07 m2), ahol szabvány méretű futsal- röplabda-, tollaslabda-, tenisz-, kézilabda- és kosárlabdapálya van felfestve. Tiszta belmagassága 8,8 méter. Burkolata Grabo sportpadló. Az igényekhez alkalmazkodva, a fizikai lehetőségek figyelembevételével egyéb sportrendezvények megszervezésére is alkalmassá tehető. Padlóvédő burkolat leterítésével alkalmas nem sport jellegű rendezvények lebonyolítására is.

Tornacsarnok:

A csarnokban 1 db különterem került kialakításra, melyhez két, külön bejáratú öltöző tartozik. A küzdőtérre közvetlen átjárással rendelkező tornacsarnok 29x11 méter (326,69 m2) alapterületű, 8,8 méter belmagasságú, és a küzdőtérhez hasonlóan Grabo sportpadló burkolattal van ellátva.

Öltözők:

A sportolni vágyók rendelkezésére áll 4 db 25 fős öltöző a küzdőteret használók számára, 2 db 25 fős öltöző a tornacsarnokhoz, valamint 2 db bírói öltöző, a hozzájuk tartozó vizesblokkal.

Lelátó:

A lelátó közel 500 fő részére biztosít fix ülőhelyet, valamint 100 fő részére állóhelyet. A lelátóról közvetlen kijárás biztosított a 373 m2-es emeleti teraszra. Ezen felül 2 db akadálymentes ülőhely van kialakítva, melyek a küzdőtér síkjában találhatóak és az előtérből szintemelkedés nélkül megközelíthetők.

Előcsarnok (aula):

15x25 méter alapterületű, 3 méter belmagasságú, hidegburkolattal ellátott csarnokrész, mely közvetlenül a főbejárattól nyílik. A menekülési útvonal figyelembe vételével alkalmas lehet kisebb fogadások, kreatív foglalkoztatók, börzék, vásárok megrendezésére.

Emeleti galéria:

11x11 méter, 122,22 m2-es PVC burkolatú helyiség, melyhez közvetlenül kapcsolódik egy melegítő konyha. A galériáról rálátás és lejárat nyílik a tornacsarnokra.Ez a helyiség kiváló helyszíne lehet kisebb céges rendezvények, VIP fogadások megtartására, vagy igény szerint civil szervezetek közösségi programjainak is teret adhat. A galéria a küzdőtértől elzárható és az emeleti terasz felől külön bejárattal rendelkezik.

Emeleti terasz:

A 373,37 m2-es, fedett terasz - különösen a nyári időszakban - kiváló helyszín baráti társaságok tartalmas szabadidő eltöltési céljaira, akár kapcsolt szolgáltatásként a szülők kreatív szabadidő eltöltési lehetőségeként, gyermekeik edzése alatt. Levegős teret biztosít a nyári táborok idején kiegészítő foglalkozáshoz, étkeztetéshez is.

Egyéb helyiségek:

- orvosi szoba

- tárgyaló

- ruhatár

- büfé

- konditerem

Parkolók:

Összesen 50 férőhelyes személygépkocsi parkoló lett kialakítva, melyből 2 db-ot a mozgásukban korlátozottak számára tartunk fenn a bejárat közelében. Az ide érkező buszoknak külön helyet tudunk biztosítani a parkolásra.