Az első időszak eseményei

2021.03.24

A 2021. január 14-i műszaki átadást az épület finomhangolása, az üzemelési beállítások optimalizálása követte. A menet közben felszínre került hiányosságok javítása folyamatosan zajlott, egy ekkora volumenű létesítmény esetében ez elkerülhetetlen.

Lépésről lépésre halad az épület berendezése, felkerült a játéktérre a védőháló, valamint a tornász csarnokba a bordásfalak és a mászókötelek is.

A veszélyhelyzeti kormányrendelet lehetőséget biztosított a versenyszerű sporttevékenység folytatására, így már az első lehetséges alkalommal, január 15-én az arra jogosultak számára biztosított volt az edzéslehetőség. Február 3-án rendeztük először hivatalos felnőtt bajnoki futsal mérkőzést a sportcsarnokban. A veszélyhelyzeti kormányrendelet értelmében a sportolókon kívül csak a legszűkebb szakmai stáb, az MLSZ delegált játékvezetői, illetve a létesítmény munkatársai lehettek jelen a rendezvényen. Ugyanezen kormányrendelet sajnos a civil szféra elől teljesen elzárta a létesítményt, így az érdeklődők és az amatőr szabadidősportolók türelmét kellett kérjük a létesítmény látogatásához. A sportcsarnok területére csak munkatársaink, a jogosult sportolók, valamint az építőipari szakemberek léphettek be egészen május 10-éig.