Ízelítő a Sportcsarnok városnapi programjaiból

2021.09.23

A helyi sportcsoportok mellett (látványos balett, torna, jazzbalett és kick-box bemutatók) velük is találkozhattok a szombati ünnepségen:

Stay Fresh Crew - Szolnoki Break Tánc és Extreme Sport Egyesület

Fellépéseikkel országszerte és határainkon túl is népszerűsítik ezt a kicsit sem hétköznapi táncsportot és kultúrát. Ők, akik az egyesület 2008-as megalakulása óta ennek már a részesei, hisznek a kultúra egyik mottójában, miszerint: "Hip-hop save my life"

ELTE Cheerleading Show

A cheerleading a torna, az akrobatika és a tánc elemeit ötvöző sportág, mely az 1880-as években jött létre az amerikai kontinensen. Az eredetileg szurkolásra hivatott cheer sport óriási változáson ment keresztül az elmúlt évszázadban. Napjainkban hatalmas teret hódít versenysport változata, mely világszerte több mint 3.500 regisztrált sportolóval rendelkezik.

Az ELTE és a BEAC támogatásával a csapat számos hazai és nemzetközi megmérettetésen részt vett, 9x-es MEFOB bajnok, 5x-ös Magyar bajnok, valamint Európa- bajnoki ezüst és bronz éremmel is rendelkezik. Sportolóink a 2018-as évben Európa- bajnokságot nyertek a Magyar Női Válogatott csapat tagjaiként, valamint az első Egyetemi Cheerleading Világbajnokságon is a dobogó legfelső fokáig jutottak. Koedukált csapatunk szintén 2018-ban ezüstéremmel tért haza a kínai világkupáról.

A 18 fős delegációval utazik Fehér Barbara & Szoó Regina is (pom dande duó), ők biztosan itt lesznek:

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!