Közlemény

2022.02.27

Tisztelt partnereink, kedves sportolók!

Minden honfitársunk számára ismert az a helyzet, ami az országunkkal határos Ukrajnában kialakult.

Tura Város Önkormányzata nemes és nagylelkű felajánlást tett a háború civil menekültjeinek megsegítésére, 150 fő menedéknyújtására, átmenti elszállásolására, melynek a sportcsarnok biztosítana helyszínt. Az elhatározásról Szendrei Ferenc polgármester tájékoztatta a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságot.

Tájékoztatjuk tisztelt bérlőinket, sportolóinkat, hogy amíg nincs külön jelzés, vagy új információ, addig a megszokott rendben üzemelünk, az előzetes foglalások szerint fogadjuk az iskolásokat és a sportolókat.

Abban a pillanatban, ahogy változik a helyzet, azonnal értesítünk minden érintettet. Egyben arra kérek mindenkit, hogy emelkedjünk felül megszokott életünkön, hogy elmarad 2-3 edzés, és segítsünk azoknak, akik valóban rászorulnak. Emberéletekről van szó, családokról, akik otthonukat, megélhetésüket vesztették el, több száz kilométerre kellett menekülniük és a jövőjük bizonytalan.

Ha ez megtörténik, a sporttevékenységeket várhatóan felfüggesztjük, és ezen időszak alatt sportolóhoz méltó, önzetlen segítő kéznyújtásra kérlek benneteket.

Tóth Anita, sportszervező, koordinátor