Megkezdődtek a kézilabda utánpótlás edzések

2023.06.02

Az április 22-i bevezető kézilabdás családi napot követően május 22-én megkezdődtek az edzések a 9-11 éves korosztály számára.

A családi napon egy kis ízelítőt kaphattak a helyi fiatalok és szüleik a sportágból: a reggeli regisztrációt követően ugyanis az FTC Kézilabda Akadémia U14-es fiú és lánycsapata játszott egymás ellen bemutató mérkőzést. Majd a 9-11 éves gyermekek egészséges táplálkozás teszten, valamint kézilabda-specifikus akadálypályán vettek részt, amelynek sikeres teljesítése esetén ajándékokat is kaptak.

Az esemény remek, családias hangulatban zajlott, ahol az akadémiai edzők, szakemberek mellett a fiatalok találkozhattak az FTC-Rail Cargo Hungaria kerettagjával, az U17-es Európa-bajnok Kármán Lucával is.

A kézilabdás családi nap sikerét mi sem tükrözi jobban, minthogy a május 22-i, első edzésen szép számmal jelentek meg lányok és fiúk is, hogy a tapasztalt és magasan képzett edző, Gulyás József irányításával, az akadémia szakmai támogatásával elinduljanak ezen az izgalmas, hosszú távú fejlődést biztosító úton.

Az FTC Kézilabda Akadémia és partneregyesülete, a Turai Torna Club folyamatosan várja a kézilabdázni vágyú 9-11 éves (2012-2014 között született) lányokat és fiúkat, hiszen van még lehetőség csatlakozni.

Jelentkezni lehet Gulyás József edzőnél a 06 30 967 1264, vagy Tóth Anita sportszervezőnél a 06 70 797 6481-es telefonszámon.