Nagyon bejött!

2022.02.06

Február 5-én első alkalommal került megrendezésre az IMPAVIDUS Öregfiúk Kispályás Labdarúgó Teremtorna a Hatvani Szabadidősport Sportegyesület szervezésében. A rendezvénynek a Tura Városi Sportcsarnok adott otthont. Érkeztek csapatok Hatvanból, Boldogról, Salgótarjánból, Budapestről, Petőfibányáról és természetesen Tura is képviseltette magát.

Máté Tibor, az egyesület elnöke örömmel számolt be arról, hogy a 12 csapatosra maximalizált nevezés a meghirdetéstől számítva gyakorlatilag azonnal megtelt. A nap folyamán a csoportmérkőzésekkel, egyenes kieséses szakasszal, valamint a helyosztókkal együtt összesen 26 mérkőzést bonyolítottak le.

Résztvevők: Azzuro, Bányász FC, Boldog60, Dagobert, Fehérvári Team, Karifa, Kondek Akadémia, Mesterek60, Perlax, PKI, Pontvadászok, Zetorok Tura.

Tornagyőztes és az IMPAVIDUS Vándorkupa első birtokosa a Dagobert

2 helyezett a PKI, 3. helyezett a Perlax, 4. Zetorok Tura csapata.

A torna gólkirálya magasan a legtöbb góllal: Nagy Szilárd (Csana)

A csapatok visszajelzései alapján egy kiemelkedően jó teremtornát sikerült életre hívni, nemcsak a szervezés és lebonyolítás, hanem a választott helyszín szempontjából is, a játéktér burkolata különösen nagy tetszést aratott a játékosok körében. Nagyon jó együttműködés alakult ki a Hatvani Szabadidősport Sportegyesülettel, és szervezőkkel együtt mi is várjuk a folytatást!

Fotók: Kékesi Ferenc