Turán dőlnek el az érmek sorsai

2022.04.29

Pest Megyei Női futsalbajnokság

Május elsején a Turai Városi Sportcsarnokban kerül megrendezésre a Pest Megyei Női futsalbajnokság felsőházi küzdelmeinek utolsó fordulója. A tavalyi évhez képest csak kettő együttesnek sikerült újból eljutnia idáig, a CWarriors 'Pinkbull' csapatának, valamint az Amazon Foci SE-nek, utóbbinak azonban az idei szezonban az első és a második gárdájukkal is betudtak jutni a felsőházba. Rajtuk kívül még a Dévaványa, a Kelen SC és a Salgótarjáni VSE fog pályára lépni Turán.

A délben kezdődő utolsó játéknapon mind a hat felsőházi egyesület 3-3 mérkőzést fog még játszani, melyeknek az alakulásától függően fognak eldőlni az érmek sorsai. Az első helyet szinte már lehetetlennek tűnik elvenni a salgótarjániaktól, ugyanis a soron következő három találkozójukból elegendő lehet akár egy győzelem is a bajnoki címük bebiztosításához, ám matematikailag a Kelen és a Dévaványának is van még esélye a papírforma felborításához, ha 100%-os teljesítményt nyújtanak. Rajtuk kívül a bronzéremért folyó küzdelembe már csak a Pinkbull szólhat bele, az Amazon Foci-nak pedig még a negyedik hely megszerzése jelentheti a motiváló erőt. A bajnokság első három helyezettjének a kupát, érmeket, emléklapot Gyetvai Péter, az MLSZ Pest Megyei Igazgatóságának munkatársa fogja átadni.

Szeretettel várjuk a szurkolókat, érdeklődőket május 1-jén vasárnap délután, a belépés ingyenes!

A Pest Megyei Női futsalbajnokság felsőházának részletes, rendszeresen frissülő programja megtekinthető a https://adatbank.mlsz.hu/league/56/14/25182/4.html oldalon, míg az alsóházé az alábbi oldalon érhető el: https://adatbank.mlsz.hu/league/56/14/25183/4.html.

Forrás és teljes cikk: https://pest.mlsz.hu/hir/-30108?fbclid=IwAR2P7aUD8HvnRJVTq5VITrlC9dhlayg7L-OPP65iqlESyOp4Z9fFuDjDOpc