Közelgő városi rendezvények

A hagyományos funkciók mellett számos érdekes, újszerű program megvalósítását tervezzük. Reményeink szerint a kicsiktől a nagyokig mindenki meglátogatja létesítményünket és talál kedvére való szabadidősport lehetőséget. A programlehetőségekről folyamatosan tájékoztatást adunk.
 

Február 5-én első alkalommal került megrendezésre az IMPAVIDUS Öregfiúk Kispályás Labdarúgó Teremtorna a Hatvani Szabadidősport Sportegyesület szervezésében. A rendezvénynek a Tura Városi Sportcsarnok adott otthont. Érkeztek csapatok Hatvanból, Boldogról, Salgótarjánból, Budapestről, Petőfibányáról és természetesen Tura is képviseltette magát.

2021. december 10-én rendezték Nagykőrösön, a Kossuth Lajos Általános Iskolában a Pest Megyei Torna Diákolimpiát. Az egyesület tornász szakosztályának növendékei elsöprő sikert arattak korosztályukban.

Kézilabda, kézilabda és kézilabda! Felnőtt női, férfi és női ifjúsági mérkőzéseket rendezünk a október 24-én, vasárnap. Az OKTAT60 Hatvani KSZSE mellett a Domony KSE sportolói számára is a Tura Városi Sportcsarnok jelenti a hazai pályát.

A szeptember 25-i, ünnepélyes átadó előestéjén felnőtt futsal bajnoki mérkőzést rendezünk, A turai érdekeltségű Rabel Fanatic a Tóalmás SK csapatát fogadja.